Anahtar Kelimeler:

Cemiyetten Valiye Ziyaret

Cemiyetten Valiye Ziyaret

 Kırıkkale Müstakil Gazeteciler Cemiyeti üyeleri Vali Ali Kolat’ı ziyaret etti ve hayırlı olsun dileklerini iletti. Vali Kolat, Kırıkkale’yi tanıdığını söyledi…

 

Selci Bilgi Verdi

Cemiyet Başkanı Cengiz Selci başkanlığındaki heyet, Vali Kolat’ı ziyaret ederek atanmasından dolayı tebriklerini iletti. Cemiyet Başkanı Cengiz Selci, Kırıkkale ve gazeteciler hakkında bilgiler verdi. Selci, “Kırıkkale’de aktif bir basın sektörü var. Tek eksiğimiz televizyon. Bunun dışında gazetecilik gelişmiş bir seviyede” diye konuştu.

 

Kırıkkale Güzelleşmiş

Vali Ali Kolat’ta Kırıkkale’yi ve Kırıkkalelileri tanıdığını belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kolat, “Kırıkkale’ye tanıyorum. Fen Lisesi açıldığında ilk öğrencilerinden biri benim oğlumdu. O zamanlar gelip gidiyorduk. Kırıkkale çok değişmiş. Güzel bir şehir olmuş. Herkes Kırıkkale için çalışmış. Bizler de çalışacağız” diye konuştu.

 

Basın Olumlu

Vali Kolat, “Sizlerle birlikte güzel çalışmalar yapacağız. Gördüğüm kadarıyla Kırıkkale’nin tek eksiği yerel televizyon olmaması. Ancak yerel basını çok olumlu bulduğumu belirtmek isterim” diye konuştu.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu