Anahtar Kelimeler:

Okullara Destek Olundu

Okullara Destek Olundu

 Kırıkkale Belediyesi’nin 2009 yılında kentsel dönüşüm amaçlı başlattığı “Şehrimin Kimliği Projesi” kapsamına eğitim kurumları da dahil edildi.

 

Projeye Dâhil Edilecek

Şehrin ana Bulvar, cadde ve sokaklarında uygulanan boya ve ısı yalıtım kampanyasının yeni bir ayağı olan proje ilk etapta beş okulla başladı. Çalışmalar, uzun süre önce okulların fizibilitesi yapılarak başladı. 20 okulun bulunduğu toplam 35.000 m2 boya alanının ilk etapta 10.000 m2 lik kısmı kapsama alınarak 5 okul seçildi. İlerleyen dönemlerde diğer okullar da projeye dâhil edileceği ifade edildi.

Şehrimizde fabrikası bulunan Grofen A.Ş. sahibi Ümit Güneş,  “10.000 m2 boya desteği ile projemize önemli bir destek sağlayarak, sosyal sorumluluk projeleri anlamında Belediyemize ve Şehrimize katkıda bulunmuştur” dedi.

 

Boyalar Okullara Teslim Edildi

Temmuz ayı içerisinde seçilen okulların eksiklerini ve boya renklerini belirlemek amacıyla okul müdürleri makamlarında ziyaret edilerek, fizibilite çalışmaları tamamlandı. Okul yöneticilerinin istekleri göz önünde tutularak boya renklerine karar verildi. 03.Eylül Pazartesi günü Belediyemiz Estetik Kurul Üyelerinden bir ekip ve Grofen A.Ş Bölge Yöneticisi Volkan Kızıltan ile birlikte boyalar okullara teslim edildi. Aynı gün okul müdürleri Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ ı makamında ziyaret ederek, projeden duydukları memnuniyeti ve teşekkürlerini elittiler.

 

İşte O Okullar

İsmet Aydınlı İlköğretim Okulu: 18 kova boya, 9 kova turmalin, 9 kova pembe kuvars

Muhittin Ardahan İlköğretim Okulu: 30 Kova, 10 Kova Sitrin, 20 Kova Sedef. Yavuz Selim İlköğretim Okulu: 18 kova, 9 kova agat, 9 kova rutil kuvars. Merkez Endüstri Meslek Lisesi: 22 Kova, 11 Kova Agat, 11 Kova Rutil Kuvars. Süleyman Demirel Anadolu Lisesi: 36 Kova,  18 Kova Ametist, 18 Kova Rutil Kuvars. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu