Anahtar Kelimeler:

Konsey Yardım Etti

Konsey Yardım Etti

 Hayatın zorluklarına karşı verdiği amansız mücadelede 5 çocuğu ile ayakta kalmaya çalışan Aysel Balcı’nın imdadına Sosyal Konsey yetişti.

 

Yardım Elini Uzattı

Fahri Başkanlığını Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın eşi Nebahat Korkmaz’ın yaptığı Sosyal Konsey eşini yıllar önce kaybeden Aysel Balcı ve çocuklarına, gıda, kırtasiye, giyim ve evlerinin tadilatı için yardım elini uzattı. Yenimahalle’de yıkılmak üzere olan bir evde yaşam mücadelesi veren Balcı ailesinin hikayesi 5 çocuk babası Seyit Balcı’nın ölümü ile trajediye dönüştü. Hiçbir geliri olmayan ailenin hayatta kalması için mücadele veren anne Aysel Balcı eşini kaybetmenin acısını üzerinden atamadan çocuklarını kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Bakımsız bir evde çetin geçen kış mevsiminde hastalığın ve açlığın pençesinde yaşayan ailenin imdadına Sosyal Konsey yetişti.  Sosyal Konsey’in gıda, kırtasiye ve giyim yardımları ile hayata bağlanan ailenin evinin tadilatı da yine Sosyal Konsey tarafından yapılacak.

 

Teşekkür Ettiler

En çokta yıkılmak üzere olan evlerinin tadilata alınmasına sevinen Balcı ailesinin umutları yeniden yeşerirken Kırıkkale Belediyesi’ne teşekkür eden anne Aysel Balcı “Sosyal Konsey sayesinde çocuklarımın üzerine yeni giysiler giydirip karınlarını gönüllerince doyurdum. Sosyal Konsey’in başkanı Nebahat Korkmaz’a ve bize yardım ulaştırmakta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sesimizi duydukları için minnettarım. Evimiz kış aylarında yaşanamaz hale geliyordu. Ben dayanabiliyorum ama çocuklarımın hastalanmasından korkuyordum. Şimdi tadilata alındı ve çok mutluyuz” ifadelerinde bulundu. 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli