Anahtar Kelimeler:

Sağlık Bilgisi Aldı

Sağlık Bilgisi Aldı

 Vali Ali Kolat dün İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti. Kolat Müdürlükte tüm personel ile tanışarak, incelemelerde bulundu.

 

Bilgiler Sunuldu

Vali Ali Kolat’ın inceleme ve tanışma ziyaretleri devam ediyor. İl Sağlık Müdürlüğünde İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Öncel, İl Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Güngüneş ile diğer yetkililer tarafından karşılandı. Vali Kolat`a İl Sağlık Müdürü Dr. Öncel ilin genel sağlık durumuyla ilgili kısa bir bilgi sundu. Dr. Mehmet Öncel, İl genelinde sağlık sektörünün iyi konumda olduğunu, yeni yapılan sağlık tesisleriyle daha iyi bir konuma gelineceğini söyledi.

 

Vatandaşlarımız Memnun

Öncel, YİH ek binasının 2013 yılında tamamlanmasının planlandığı belirtilerek; doktor ve diğer personel yönünden açık bulunmadığını ifade etti. Vali Kolat, daha sonra İl Halk Sağlığı Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. İl Müdürü Dr. Feramiş Güngüneş Aile Hekimliğinin ilimizde başarı ile uygulandığını; poliklinik hizmetlerinden vatandaşlarımızın memnun olduğunu söyledi.

 

Kırıkkale İyi Durumda

Vali Kolat, Sağlık yönünden ilimizin ve ülkemizin iyi konumda olduğunu, Avrupa ülkelerinden ülkemize tedavi olmak için gelen insanların olduğunu belirterek; sağlık hizmetlerinin hassas olduğunu ve her vatandaşın bu hizmetlerden en iyi biçimde yararlanması gerektiğini söyleyerek Kırıkkale`nin sağlık hizmetleri bakımından iyi konumda olduğunu belirtti. 



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli