Anahtar Kelimeler:

İŞSİZLER BU HABER SİZE!

İŞSİZLER BU HABER SİZE!

 Kırıkkale`nin Balışeyh ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`na (SYDV) personel alımı yapılacak.

 

PERSONEL ALIMI

Kırıkkale`nin Balışeyh ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`na (SYDV) personel alımı yapılacak. Balışeyh Kaymakamlığı SYDV Başkanlığı`nca yapılan yazılı açıklamada, SYDV bünyesinde çalıştırılmak üzere bir adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapılacağı bildirildi.

 

NASIL OLACAK?

Başvuruda bulunacak olan adayların, 4 yıllık Yükseköğretim Kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Eğitim Fakülteleri, Fen Edebiyat Fakülteleri ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler bölümlerinden mezun olma şartlarının yanı sıra Ösym tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme sınavından Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi için Kpss P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı da aranmakta.

 

BİLGİ VERİLDİ

Sınav tarihi itibari ile 18 yaşını bitirmiş, 35 yaşını doldurmamış olmak, askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak şartları ise adaylarda aranan şartlardan bazıları. Adaylarda aranan nitelikler ile diğer genel ve özel şartları taşıyan adaylar, müracaatlarını 19 Eylül Çarşamba günü mesai bitimine kadar Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü http: //app.aile.gov.tr/vakifilan/ web sitesinden online olarak yapabilecekleri bildirildi. SYDV`ye şahsen veya posta yolu ile yapılan başvuruların kabul edilmeyeceği, detaylara ait tüm ilan ve duyuruların ise Balışeyh Kaymakamlığı web sitesi aracılığı yapılacağı belirtildi.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli