Anahtar Kelimeler:

Fabrikalarda İnceleme Yaptı

Fabrikalarda İnceleme Yaptı

 Kırıkkale Valisi Ali Kolat ziyaretlerine devam ediyor. Kolat, dün Ticaret ve Sanayi Odası, Ankara yem sanayi, Moda life, Organize Sanayi Bölgesi ve Kamberoğullarını ziyaret etti.

 

Her Zaman Yanında Olmalıyız

Kırıkkale Valisi Ali Kolat şehri tanımaya yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Geldiği günden bu yana gezilerini sürdüren Vali Kolat, en son Ticaret ve Sanayi Odası ve Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. Ticaret odasında bir konuşma yapan Vali Kolat, Büyük Ticaret Merkezlerinin küçük esnafı zor durumda bıraktığını belirterek, “Çok büyük sıkıntılar içerisinde işleri yürütmeye çalışıyorlar. Bu yüzden küçük esnafımızın her zaman yanında olmalıyız” ifadesinde bulundu.

 

Fabrikamız Büyük Hasar Gördü

Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinin ardından Organize Sanayi Bölgesine bir ziyaret gerçekleştiren Vali Kolat, ilk olarak Ankara Yem sanayini ziyaret etti. Burada yetkililerden bilgi alan Vali Kolat Ankara yem sanayinde 27 çeşit yem üretildiğini öğrendi. Ankara Yem Sanayi ziyaretinin ardından Moda Life ziyaret eden Vali Kolat, Moda Life sahibi Basri Tonga’dan bilgi aldı. Tonga kısa zaman önce bir yangın atlattıklarını belirterek, “Yaşanan bu üzücü olayda fabrikamız büyük hasar gördü” dedi.

 

Melih Sucuk Kırıkkale’nin Markası

Organize Sanayi Bölgesinde son ziyaretini Kamberoğullarına gerçekleştiren Vali Kolat Kırıkkale bir markası olan tesisleri çok beğendi. Melih Sucuk adı altında hizmet verdiklerini söyleyen firma sahibi Ziya Akyön, “Kırıkkale’mizin yeni bir markası haline geldik. Kısa zamanda tüm Türkiye’ye hizmet verir hale geleceğiz. Özellikle Kırıkkale halkı bizim üretimlerimizi çok beğendi. Melih sucuk artık Kırıkkale’nin öz markasıdır” şeklinde konuştu. Vali Ali Kolat ise üretim tesislerinde incelemelerde bulunduktan sonra OSB’den ayrıldı. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu