Anahtar Kelimeler:

Bu Ülke Şehitlerin Omzunda Kuruldu”

 Bu Ülke Şehitlerin Omzunda Kuruldu”

 Gaziler Gününe Katıldı

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, Türkiye Cumhuriyeti`nin gazilerin ve şehitlerin omuzlarında kurulduğunu ve onların omuzlarında yaşadığını söyledi. 

Açıklamada Bulundu

Tbmm Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, Türkiye Cumhuriyeti`nin gazilerin ve şehitlerin omuzlarında kurulduğunu ve onların omuzlarında yaşadığını, sonsuza kadar da yaşayacağını söyledi. Köksal, partisinin Kırıkkale İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında, 19 Eylül Gaziler Günü`nün Türkiye ve Kırıkkale`de yoğun etkinliklerle kutlandığını belirterek, Türk halkının hür ve müstakil olarak yaşaması için canlarını ortaya koyan şehit ve gazileri şükranla andığını kaydetti.

Şehitlerle Kuruldu

İslam inancına göre, şehitlik ve gaziliğin insanın yükselebileceği en yüksek mertebe olduğunu ifade eden Köksal, şöyle konuştu: "Türkiye Cumhuriyeti gazilerin ve şehitlerin omuzlarında kurulmuş ve onları omuzlarında yaşamaktadır, sonsuza kadar yaşayacaktır. Yeri geldiğinde her ferdimiz gazi olmaya, yeri geldiğin de şehit olmaya hazırdır. Türk milletinin ülke sevdası her şeyin üzerindedir. Bunu her zaman göstermektedir. ülkemiz üzerinde kötü emelleri olanlar bugün Gaziler Günü nedeniyle ellerini başlarının arasına alsınlar, bir kere daha düşünsünler."



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli