Anahtar Kelimeler:

BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR!

BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR!

 Kırıkkale`nin Fabrikalar Mahallesi`nde kurulan ikinci el eşya ve kümes hayvanları pazarı yoğun ilgi görüyor.

 

HER ŞEY VAR

Kırıkkale`nin Fabrikalar Mahallesi`nde kurulan ikinci el eşya ve kümes hayvanları pazarı yoğun ilgi görüyor. Kurulan ikinci el pazarında A`dan Z`ye her türlü ikinci el eşyayı bulmak mümkün. Cumartesi günleri kapalı semt pazarının yanında kurulan pazarda şu günlerde en çok ikinci el soba, soba borusu ve ısıtıcılara ilgi gösteriliyor. Pazarda ayrıca, ikinci el kışlık ayakkabı, bot ve diğer eşyaların satışı da artmış durumda.

 

ALICI BULUYOR

Herkesin kullandığı ve günlük yaşamın bir parçası olan eldivenden merdivene, kuş kafesinden çocuk arabasına, çocuk oyuncağından bisiklete, oto lastiğine kadar her türlü aracın parçası, elektrikli ev aletleri, teknolojik cihazlar ve bilgisayara kadar her türlü eşyanın bulunduğu pazarda bir çok ürün satışa sunuluyor. İkinci el defter, kalem, kitap, gibi okul malzemeleri bile bu pazarda yüzde 90 oranında düşük fiyatla alıcı buluyor.

 

GÜN BOYU AÇIK

Gün boyu açık kalan pazarda ayrıca tavuk, kaz, hindi, ördek gibi kümes hayvanlarının yanında güvercin ve kanarya gibi küçük kafes hayvanları da sergileniyor. Haftada bir gün açılan pazarda en çok çevre illerden gelen pazarcılar topladıkları ve satın aldıkları eşyaları sergiliyor. Pazarda en çok ilgiyi ise eski ve tarihi eşyalar çekiyor. Eski plaklar, teyp, gramofon, nargile, gibi eşyalarda eski eşya tutkunlarının ilgi odağı oluyor.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı