Anahtar Kelimeler:

GARİP BİR DURUM!

GARİP BİR DURUM!

 Kırıkkale’de bu dönem çeşitli partilerden belediye başkan adayı olması bekleyen isimler ilginç uygulamaları ile dikkat çekiyor…

İLGİNÇ YÖNTEM

Kırıkkale’de çeşitli partilerden belediye başkanlığına adaylık düşünen kimi isimlerin uyguladıkları yöntem hem dikkat çekiyor hem de tepki. Adaylık düşünen isimlerin bir kısmı belediyelerden çıkacak gibi görünüyor. Belediye personeli olarak görev yapan isimler, adaylıklarını ilan edecekler. İşte bu isimler garip bir yönteme başvuruyor. Bu isimler, 5 yıldır çalıştıkları kurumu ve kurumun belediye başkanını yolsuzluk ve hırsızlık ile suçluyor.

TEPKİ ÇEKİYOR

5 yıl boyunca iddia ettikleri konulara sessiz klan bu isimlerin şimdi aday olmayı amaçladıkları için gündeme getiriyor olmaları tartışma konusu. Şık olmayan bir durumun ortaya çıktığı gözleniyor. Aday olacak isimlerin, şimdi bahsetmeye başladıkları hırsızlık ve yolsuzluk iddiaları konusunda neden 5 yıldır bir şey yapmadıkları merak ediliyor. Adaylık konusunun böyle ucuz bir şekilde kullanılıyor olması hem dikkat ve hem de tepki çekiyor. 



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı