Anahtar Kelimeler:

Kasabalara Gitti…

Kasabalara Gitti…

 Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Irmak ve Kılıçlar kasabalarına ziyaretlerde bulundu. Belediye başkanlarıyla bir araya gelerek kasabaların son durumu hakkında bilgi alan Vali Kolat vatandaşlarla sohbet etti.

Bilgi Aldı

Vali Ali Kolat, Irmak ve Kılıçlar Belediyelerini ziyaret etti. Ziyarette Vali Kolat Yahşihan Kaymakam Vekili Yusuf Yıldırım ve Belediye Başkan Vekili Necati Akkaya tarafından karşılandı. Vali Kolat, Belediye Başkan Vekili Akkaya’dan kasabadaki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye Başkan Vekili, yol sorununun devam ettiğini, su problemlerinin ise halledildiğini söyledi. Ziyarette İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Kırbaş’da bulundu.

Geçmiş Olsun Ziyareti

Vali Kolat, hizmetlerin bölünmeden götürülmesinde fayda olduğunu belirterek vatandaşlara daha iyi hizmetin verilmesinin yararlı olacağını söyledi. Vali Kolat, daha sonra Belediye Başkanı Bilal Ağca’yı geçirdiği kazadan dolayı evinde ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dedi. Vali Kolat, Irmak Belediyesini ziyaretinden sonra Kılıçlar Belediyesi Başkanı Faruk Önder’i ziyaret etti. Başkan Önder, kasaba hakkında bilgi vererek soğan yetiştiriciliğinin ön planda olduğunu söyledi. Vali Kolat, Kılıçların tarihi bir yerleşim yeri olduğunu, tarım ve hayvancılık yönünden önemli bir yerleşim merkezi olduğunu söyleyerek vatandaşlarla bir süre sohbet etti.



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı