Anahtar Kelimeler:

YİNE FABRİKA KURUYOR!

YİNE FABRİKA KURUYOR!

 Bahşılı Belediye Başkanı yine yeni vaatler peşinde. Çünkü seçim geldi. Bayram da yaklaşıyor, Başkan’ın yeni vaadi merak ediliyor!

TRAKTÖR FABRİKASI KURUYORDU!

Bahşılı Belediye Başkanı’nın ilçe için seçimlerden önce bir büyük vaadi vardı. İlçeye traktör fabrikası kurulacaktı. Kimseyi bu vaade inandıramadı. Çünkü gerçeklik payı yoktu ve traktör fabrikası da kurulmadı. Bu vaad yerel seçimlerdeki bir vaadi. Genel seçimlerde ise tekstil fabrikası vaadi vardı. Bina yapıldı, dandik bir firma geldi, birkaç ay çalıştı, bankadan kredisini çekti ve tası tarağı toplayıp gitti.

OLAN İLÇEYE OLDU

Olan fabrikada çalışanlara oldu. Çünkü maaşlarını alamadılar. Şirket çalışanları ortada bıraktı. Ama fabrika vaadi işe yaradı çünkü Bahşılı’da oy patlaması oldu. Tabii şirket de çektiği kredi ile kâr etti. Kaybeden ise ilçe ve fabrikada çalışanlar oldu. Belediye Başkanı şimdi yeni bir vaad ile gündemde. Ramazan Bayramında müjde! Verdi: ilçeye demir fabrikası kurulacak. Sütten ağzı yanan ilçe halkı buna inanmıyor ve dalgasını geçiyor. Bu kez nasıl bir uygulama! Olacağını merakla bekliyor ilçe sakinleri.

VAADİ MERAK EDİLİYOR!

Ve bir bayramın daha arifesindeyiz. Önümüzde Kurban Bayramı var. Başkanın bu kez ne fabrikası kuracağı merakla bekleniyor. Acaba aklındaki fabrika ne. İlçe halkı ve Kırıkkale kamuoyu bunu ancak bayramda öğrenecek. Herkes bayramı ve yeni vaadi merakla bekliyor.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli