Anahtar Kelimeler:

Kartal Açıklama Yaptı

Kartal Açıklama Yaptı

 Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, vatandaşların Kurban Bayramı`nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla bütün tedbirleri aldıklarını söyledi.

Bayram Tedbirleri

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, vatandaşların Kurban Bayramı`nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla bütün tedbirleri aldıklarını söyledi. Kartal, yaptığı yazılı açıklamada, Bayram öncesi ve Bayram süresince halkın yoğun olarak bulunduğu Zafer, Cumhuriyet, Ankara, Doğu caddeleri, Hüseyin Kahya Parkı başta olmak üzere diğer ana arterlerde 12 resmi ekip, 9 sivil ekip, 8 güven timi ile 8 çift yaya devriye, kapkaç, yankesicilik, hırsızlık, dolandırıcılık ve sahte para olaylarına karşı görevlendirildiğini kaydetti.

Hırsızlık Önlemleri

Emniyet Müdürü Kartal, olabilecek hayvan hırsızlıklarına karşı kentin 4 giriş çıkış noktalarında arama noktaları oluşturulduğunu, 11 Ekim tarihinden itibaren gece 03.00-05.00 saatleri arasında 8 ekiple uygulama yapıldığını belirtti. Ek tedbirlerin alındığını belirten Kartal, "Yahşihan, Yuva ve Kırıkköy mezarlıklarının Bayram öncesi ve Bayram süresince yoğun olarak ziyaret edileceği göz önünde bulundurularak mezarlıklar çevresinde 2 resmi 1 sivil ekip olmak üzere 3 asayiş ekibi sabit olarak görevlendi.

Mezarlıklarda Görevliler Olacak

Ayrıca Yenimahalle Mezarlık civarında trafik düzenlemesi için ise 3 trafik ekibi hazır bekletiliyor." dedi. Kadri Kartal, "Yahşihan ilçesi Ankara yolu güzergahında trafiğin yoğun olması nedeniyle Yenişehir ve Yeni Sanayi Kavşaklarındaki sinyalizasyonlarda Bayram süresince yeniden düzenleme yapılarak trafik tıkanıklığının en aza indirilmesi sağlanacak." diye konuştu.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli