Anahtar Kelimeler:

OLAY GİDEREK BÜYÜYOR!

OLAY GİDEREK BÜYÜYOR!

 AK Parti’de bayramlaşma töreninde yaşanan saygısızlık olayı giderek büyüyor…

NELER YAŞANMIŞTI

AK Parti’de bayramlaşma töreninde Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın imza attığı olay giderek büyüyor. Atalay, aynı zamanda HAS Parti’nin katılım töreni ol.arak da gösterilen bayramlaşma töreninde partinin kurucuları arasında yer alan, eski milletvekili Kemal Albayrak’ı protokolden uzaklaştırmıştı. Bunu da bizzat kendisi yapmıştı.

BÜYÜK SAYGISIZLIK

Bu olay bayramlaşma töreninde soğuk duş etkisi yaparken, katılım yapan HAS Parti’ye ve Kemal Albayrak’a karşı yapılmış büyük bir saygısızlık ve skandal olarak değerlendirildi. Törenden sonra olayın giderek büyüdüğü ileri sürüldü. Törenin ardından Atalay ile il yönetimi arasında bu konuda gerginlik yaşandığı kaydedildi.

KIRIKKALE’NİN GÜNDEMİ

Atalay’ın il yönetimini azarladığı öne sürülürken, Kemal Albayrak cephesinde ise tam bir şaşkınlık var. Atalay’ın Albayrak ve taraftarlarından çekindiği için böyle bir tavır sergilediği konuşuluyor. Bu hadise şehirde günün konusu oldu ve olmaya da devam edecek gibi görünüyor. Hadisenin basına yansıtılmaması için de çaba gösterildiği öğrenildi.

VİDEOSU BİLE VAR

Ancak yerel basında bazı gazeteler ve internet siteleri olayı haber olarak överdiler. Hatta hadisenin video görüntüleri bile yayınlandı. Olay aynen görüntülerle aktarılıyor. Görüntüleri de binlerce kişinin izlediği, internet sitelerindeki haberlerin tıklanma rekoru kırdığı görülüyor. Yerel basında bazı gazete ve siteler ise haberi görmedi!

BASIN GÖRMESİN!

Öte yandan olay yerel basında engellenemezken, ulusal basında çıkmaması için çaba gösterildiği ifade ediliyor. Ulusal basına haberin servis edilmemesinin istendiği kaydediliyor. Ulusal basında şu ana kadar olayla ilgili bir haber çıkmadı. Çıkması durumunda HAS Partililere karşı nasıl bir tutum sergilendiğinin ifşa edileceği konuşuluyor.

BAŞBAKAN DUYMASIN!

Olayın Başbakan Erdoğan tarafından duyulmaması için de çaba gösteriliyor. Başbakan Erdoğan’ın HAS Partililere karşı sıcak bir tavır sergilediği biliniyor. Daha ilk günlerde hem de en yakınındaki bir ismin seçim bölgesinde böyle bir olayın yaşanmış olmasının Başbakan’ı rahatsız edeceği konuşuluyor.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli