Anahtar Kelimeler:

İŞTE MAAŞ İSRAFI!

İŞTE MAAŞ İSRAFI!

 Hastanelere genel sekreter olarak atanan isimlere ödenecek maaş dudak uçuklatacak miktarda!

MAAŞ MİKTARLARI ÇOK YÜKSEK

Hastanelere genel sekreter olarak atamalar yapıldı. Kırıkkale’ye de atama oldu. Dilek Öztaş Genel Sekreter olarak göreve başladı. Bu atama ile birlikte sağlıkta yeni bir yapılanma da oldu. Hastanelere müdür ve müdür yardımcıları atandı. Bu görevlere belirlenen maaş miktarı dudak uçuklatacak oranda.

MAAŞI 17 BİN OLACAK

Genel sekretere 12 ila 17 bin lira arasında maaş verilecek. Bu oran ilin durumu ve hastanelerin yapısına göre değişiyor. Kırıkkale’de genel sekreterin 17 bin liraya yakın oranda maaş alması bekleniyor. Hastane müdürlerinin de 8 ila 12 bin lira arasında maaş alacağı iddia ediliyor. Müdür yardımcıları da 8 bin liraya yakın maaş alacak gibi görünüyor.

TASARRUF OLACAKTI

Hastanelerde yönetici olarak görev yapacak bu kişilere biçilen maaş miktarı iktidarın israf boyutunu gözler önüne seriyor. Hükümet iktidara geldiğinde ilk önce tasarruftan bahsetmiş israfı önleyeceğini ileri sürmüştü. Bunun için de meclis lojmanları yıkılmıştı. Ama zaman içinde israfın boyutu maaşlarla ortaya çıktı.

İSRAF SALTANATI!

THY genel müdürünün 32 bin liraya yakın maaşı var. Genel müdür yardımcısı da 25 bin lira civarında maaş alıyor. Bir çok kurumda tepe yöneticilerinin yüksek oranda maaş aldıkları gözleniyor. Bu durum iktidarın içinde bulunduğu israfı ve saltanatı gözler önüne seriyor.



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli