Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale İdam İstiyor!

Kırıkkale İdam İstiyor!

 Kırıkkale’de Milli Eğitim Müdürlüğü önünde idam istemi için başlatılan imza kampanyasına büyük destek var. İlk gün bir saat içinde 2 bin imza toplandı. Bir günde ise imza sayısı 10 bini geçti…

Kampanya Başlatıldı

Türkiye’de idamın geri getirilmesi ve terör örgütü liderinin asılması amacıyla Vatan İçin Can Verenler Derneği tarafından başlatılan imza kampanyasına ilgi ve destek bir hayli yüksek. Önceki gün meydanda başlatılan imza kampanyasına sadece bir saat içinde 2 bin imza ile destek verildi. Kırıkkale halkı idamın geri getirilmesini istiyor. Bir gün içinde imza sayısı on bini geçti.

Büyük Bir Destek Var

İmza kampanyası konusunda bilgi veren Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, “Müthiş bir destek var. Halkımız idamın geri getirilmesini ve kanlı katılın asılmasını istiyor. Bu bakımdan çok büyük bir destek görüyor kampanya” dedi. İmza kampanyası 18 Kasım’a kadar devam edecek. Toplanan imzalar Meclise, Başbakanlığa ve Cumhurbaşkanlığına gönderilecek.

Vatandaşın Görüşü

İmza kampanyasına destek veren vatandaşlar idamın geri getirilmesini ve başta terör örgütü lideri olmak üzere suç işleyenlerin idam edilmesini istiyor. Meliha Tokgöz isimli kadın, “İdam geri gelsin. Kanlı katil idam edilsin. Teröristlerin gözü korksun. Ayrıca suçlular da korksun” dedi. Adem Güler isimli vatandaş da idamın geri getirilmesini isteyerek, “İdam konusunda güzel bir tartışma başladı. İdam gelsin. İdam olmadığı için suç b.u kadar artıyor” dedi. 



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı