Anahtar Kelimeler:

Servislere Denetim!

Servislere Denetim!

 Kaymakam Denetledi!

Sulakyurt ilçesi Kaymakamı Harun Kazez, ilköğretim okuluna öğrenci taşıyan okul servis araçlarında denetim ve incelemelerde bulundu ve servis araçlarının bakımlarının düzenli yaptırılmasını istedi…

Kaymakam Denetimi

Kaymakam Kazez ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Veysel Pekdoğan, ilçe merkezinde bulunan Cumhuriyet İlköğretim Okulunu ziyaret etti. Okul müdüründen öğrencilerle ilgili bilgi alan Kaymakam Kazez, köylerden taşımalı sistem kapsamında öğrenci taşıyan minibüsleri yakından inceleyerek öğrencilerle de görüştü. Yapılan denetimde servis araçlarının bakımı ve temizliği, lastiklerin kontrolü, şoför durumu kontrol edildi. Kaymakam Kazez, araçların kış şartlarına uygun olup olmadığı ve öğrencilerin taşınmasında herhangi bir aksaklığın olmaması konusuna değindi.

Açıklamada Bulundu

Kaymakam Kazez yaptığı açıklamada şunları söyledi: ``Taşımalı sistem kapsamında uzak köylerden çeşitli zorluklarla gelerek ilçe merkezinde eğitim görev öğrencilerimizin durumları önem taşımaktadır. Bu nedenle öğrencilerimizin güvenle taşınması için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. Önümüzdeki günlerin kış olması nedeniyle öğrencilerin eğitimlerini aksatacak bir durumun olmasını istemiyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. En uygun şartlarda eğitim görmeleri bizim öncelikli görevimizdir."



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu