Anahtar Kelimeler:

Çocuklarla Sohbet Etti

Çocuklarla Sohbet Etti

 Çocuklarla Yemek Yedi

Kırıkkale Valisi, inceleme ve ziyarette bulunmak üzere gittiği Hüseyin Kahya Yatılı Bölge okulunda öğrencilerle yemek sırasına girerek, öğrencilerle yemek yedi…

Okulu Ziyaret Etti

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, inceleme ve ziyarette bulunmak üzere gittiği Hüseyin Kahya Yatılı Bölge okulunda öğrencilerle yemek sırasına girerek, yemek yediği öğrencilerle sohbet etti. Vali Ali Kolat, beraberinde Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Yahşihan Kaymakamı Ferhat Özer ile birlikte gittiği Yatılı Bölge okulunda öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı. Daha sonra pansiyon ve spor salonunu ziyaret eden Kolat, YİBO`nun Kırıkkale`ye büyük katkı sağladığını ifade etti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile `Okullar hayat bulsun” projesi kapsamında en iyi çalışmayı sergilemeye çalıştıklarını söyledi.

Güzel Bir Okul

Eğitim ve Öğretim açısından Kırıkkale`nin iyi bir noktada olduğuna dikkat çeken Vali Kolat, `Gayet güzel bir okul, yatılı ilköğretim okulu güzel hizmet veriyor. 260 öğrencimiz bulunuyor. Kapasitesi daha da artırabilir. Burada pansiyonda kalan kız ve erkek öğrencilerimiz var. Eğitim alanları da, yemekhanesi hizmetleri gayet güzel, Eğitim-öğretim acısından Kırıkkale çok güzel iyi bir noktada ama biz bununla yetinmiyoruz. Daha da ileri bir noktaya taşıma gayreti içersindeyiz.

 Bizim Geleceğimiz

Bütün arkadaşlarımızla birlikte bütün arkadaşlarımızın destekleri ile okullarımız hayat bulsun çerçevesinde yürütüyoruz. Bizler her zaman çocukların sevgisine karşılık vererek seviniyoruz. Bunlar pırlanta gibi çocuklar inşallah geleceğin yöneticileri ve iş adamları bunlar olacak. Çocuklar bizim geleceğimiz” diye konuştu. Öğrenciler ise ilk kez Vali`nin okullarına gelmesinden dolayı son derecece sevinç ve mutluluk duyduklarını dile getirdiler. Öğrencilerle birlikte yemek sırasına giren Kolat, daha sonra yemek yediği öğrencilerle sohbet etti.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli