Anahtar Kelimeler:

Toplantıdan İlginç Bir Detay!

Toplantıdan İlginç Bir Detay!

 Geçtiğimiz gün Kırıkkale’ye gelerek bazı temaslarda bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün Üniversite’de ki düzenlenen güç birliği toplantısında Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ile dalga geçtiği iddia edildi.

Tekrarı Dezavantaja Çevirmeyelim

Yapılan toplantıda Kırıkkale’nin güç birliğinden bahseden Oğuz Kağan Köksal konuşmasında sık sık “Tekrar etmek gerekirse”  deyince, daha sonra konuşan Bakan Nihat Ergün, “Tekrar her zaman avantajdır ancak bunu dezavantaja çevirmeyelim” dedi. Salondaki herkesi güldüren Bakan Ergün, Köksal’a dönerek alaycı bir tavırla gülümsedi.

Atalay’da Gülme Krizine Girdi

Sözlerinin ilerleyen kısımlarında ise Bakan Nihat Ergün Kırıkkale’nin bazı avantajlarından bahsetti. Bu avantajları sıralayan Ergün, konuşmasının en son kısmında Yine Oğuz Kağan Köksal’a laf sokuşturdu. Ergün, “Yıllarca Türkiye’nin değişik yerlerinde valilik yapmış bürokratlarımızda var tabii. Buda Kırıkkale için bir avantajdır. Mesela Oğuz Kağan Köksal var. Bu da büyük bir avantaj” dedi.  Salondakileri yine güldüren Ergün, hemen yanı başındaki Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’da kendini gülmekten alamadı. 



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu