Anahtar Kelimeler:

CHP'ye Sert Cevap...

CHP

 “Tamamen Kepazelik”

AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, CHP İl Başkanı Ziya Kavlak’ın AK Parti’ye yönelik eleştirilerine sert yanıt verdi…

Sert Cevap Verdi

Demir şu açıklamayı yaptı: “CHP İl Başkanı Ziya Kavlak’ın 19 Kasım 2012 tarihinde yerel basında İktidarı ve İl Teşkilatımızı hedef alan açıklamalarını esefle kınıyoruz. Açıklamanın aksine, CHP’ de bu şekilde siyaset yapmak kepazeliğin başlangıcıdır. Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki, AK PARTİ ara sıra basın açıklamalarıyla gündeme gelen bir parti değil, haftanın 7 günü açık olan, halkın her an kendisine muhatap bulabildiği, sorunlara çözüm üreten bir partidir.

Şirin Gözükmeye Çalışmak!

İhale takip etmek CHP’nin cibilliyetinde vardır. CHP Kırıkkale İl Başkanlığına, CHP Genel Merkezinden gelen yaklaşık 350.000.TL’nin yaklaşık 164.000.TL. si usulsüz harcamalar ve yine 2012 yılında ise yaklaşık 74.000. TL’nin aynı sebeple Hazine tarafından iadesi istenilmiştir. Rakamlarla kimin arasının iyi olduğu bellidir. Bu talihsiz açıklamaları yapan CHP il başkanının, il başkanı olduktan sonra mal varlığını, evler, arabalar ve bahçeler olarak arttırdığı da ortadadır. Kendi teşkilatında iç barışı sağlayamamış, 114 delegenin 84 ünün oyu ile il başkanı seçilip, 4 ay sonra 60 delegenin imzası ile il kongresinin iptali istenen ve partisinin içinde birlik ve bütünlüğü sağlayamamış, il başkanlığı tartışılan, Ziya Kavlak’ın İktidarı hedef alarak yerini sağlamlaştırmaya ve kendi genel merkezine şirin gözükmeye çalışması siyasi ahlak ile bağdaşmaz.

Pusuya Yatmak

Pusuya yatmak, millete komplo kurmak, zinde güçlerle iş birliği yaparak demokrasiyi kesintiye uğratmak, millete rağmen siyaset yapmak siz CHP’nin karakteridir. Biz kongre kaygısıyla partimizin kapısını halkımıza kapatıp üye sayısını sınırlayarak siyaset yapmıyoruz. Üye kayıt çalışması bizim için bir yarış değil, aksine halkımızın partimize olan teveccühüdür. Bu gün itibarıyla 39.050 Üye sayısı olan bir teşkilatın İl Başkanı olmanın haklı gururunu taşıyorum.

Kepazeliktir

Tüzüğümüzün 8. Maddesinde üye kayıt işlemlerinin nasıl gerçekleşeceği açıkça belirtilmiştir. Partimizde siyaset yapma anlayışını benimseyen herkes partimize üye olabilir. Daha önce vatandaşın, başka bir siyasi partiye üye olmuş olması partimize üye olmasına engel değildir. Zira, Yargıtay tarafından resen yürütülen yasal güncelleme çalışmaları ile mükerrer üyelikler var ise üyelikler iptal edilmektedir. Yargıtay tarafından yürütülen çalışmaların partimizle ilişkilendirilip kepazelik olarak değerlendirilmesi de KEPAZELİĞİN ta kendisidir.”



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu