Anahtar Kelimeler:

Yaşlılara Hırsızlara Karşı Uyarı Yapıldı

Yaşlılara Hırsızlara  Karşı Uyarı Yapıldı

 Hırsıza Bile Kapı Açıyorlar! 

İnsan İşte!

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli büro amirliği Günışığı yaşlı hizmet merkezinde dolandırıcılık ve hırsızlık konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Hırsız Diyoruz Yine Açıyorlar

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Tahir Aktaş Toplum Merkezine bağlı olarak hizmet veren Günışığı Yaşlı Hizmet merkezinde vatandaşlara bazı uyarılarda bulundu. Kırıkkale’de birçok binada hırsızlık konusunda broşürler dağıtıldığını söyleyen Toplum Destekli Polislik Büro amirliğine bağlı memurlar, “Kırıkkale bu konuda maalesef çok duyarsız. Bizler kapı kapı gezerek bazı tespitler yapıyoruz. Kapıyı aşağıdan çalıyoruz. Vatandaşlar ise kim o diye soruyorlar. Doğalgazlı eve tüpçü diyoruz açıyorlar. Hatta bazen hırsız diyoruz. Yine açıyorlar” ifadesinde bulundu.

Slayt Gösterisi Sunuldu

Yaşlı Hizmet Merkezinde verilen eğitime, yaşlı vatandaşlara yönelik bir slayt gösterisi de sunuldu. Slayt gösterisinde, halk arasında bohçacı olarak bilinen vatandaşların evlere bu şekilde girerek, hırsızlık yaptıkları gösterildi.  Slayt gösterisinde dolandırıcıların da farklı yöntemler kullanarak, binalara kolaylıkla girebildikleri belirtildi. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu