Anahtar Kelimeler:

Danışma Meclisinde Konuştu

Danışma Meclisinde Konuştu

 Ak Parti Yozgat Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Kırıkkale’ye ziyaretlerinde İl Başkanlığı tarafından organize edilen İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı. Burada yaptığı açıklamada Bozdağ, Türkiye’nin Ak Parti ile her alanda değişim ve dönüşümü yaşadığını söyleyerek muhalefet partilerine gönderme yaptı; “Bizim siyasetimiz şapkasız, fötr’süzdür…”

Hedefimizi Hep Büyüttük

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi toplantısı Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın da katılımıyla gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını İl Başkanı Mehmet Demir yaptı. Demir yaptığı açıklamada, “Buradan söz veriyorum. Yerel seçimlerde 11 belediyenin hepsini alabilecek güçteyiz” dedi. Demir’in ardından konuşma yapan Belediye Başkanı Veli Korkmaz ise Türkiye 3 büyüyorsa Kırıkkale’nin 5 büyümesi gerektiğini sözlerine ekledi. Korkmaz bu emaneti en iyi şekilde taşıyacaklarını söyledi. Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Ak Parti’nin hedeflerini her zaman büyüttüğünü ve bu hedeflere her zaman ulaştıklarını kaydetti.

Öğretmenler Günün Kutladı

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ 24 Kasım öğretmenler gününü kutlayarak başladığı konuşmasına şöyle devam etti. “Öğretmenlerimiz için bu zamana kadar bir çok şey yaptık. Şuan her iki öğretmenden bir tanesi son 10 yılda atanmış öğretmenlerdir. Ancak bu yaptıklarımız bittim hayır. Öğretmenlerimize ne yapsak azdır. Bundan sonrada öğretmenlerimize bir çok şey yapacağız” diye konuştu.

Bunların Töresi Statükoya Hizmet Etmektir

Ak Parti ile Türkiye’nin her alanda değişim ve dönüşüm yaşadığını söyleyen Bekir Bozdağ, “Hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak. Türkiye’nin değişim 2002’nin 3 Kasım’ın da başlamıştır. Oynanan oyunların hepsi suya düşmüştür. Muhtar bile olamaz diyenler artık 100 metreden önlerini ilikleyerek duruyorlar. Bunların hiç birini bu millet unutmadı. Unutmayacak. Bunlar slogan partisi, nara partileridir. Bunların töresi statükoya hizmet etmektir” dedi.

Milli İradenin Ortağı Olmaz

Bizim siyasetimiz şapkasız fötr’süzdür diyen Bozdağ, “Bu oyunlara gelmeden, yılmadan biz önümüze bakacağız. Bu millet bizim arkamızda olduğu müddetçe bizi yıkmaya çalışanlar halkın seçtiği destek verdiği bir Başbakanı yıkmak isteyenler amaçlarına ulaşamayacaklar. Onun için siz rahat olun. Türkiye’nin gelişiminin altına imzayı atanlar bizleriz” şeklinde konuştu. Bozdağ “Ak Parti mili iradeye kimseyi ortak etmedi. Çünkü milli iradenin ortağı olmaz” dedi. Bozdağ yaptığı konuşmanın ardından Ankara’ya hareket etti. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu