Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale'de Yakalandılar

Kırıkkale

 Kaçamadılar!

Çorum`da emekli bir albayın evinden ziynet eşyası ve para çaldıkları iddia edilen şüpheli 3 kişi Kırıkkale-Samsun karayolu Balışeyh ilçesi yakınlarında yol uygulaması yapan Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından yakalandı

Uygulamada Yakalandılar

Alınan bilgiye göre, Çorum`da yaşayan emekli bir albay, polise başvurarak, evine giren hırsızların eşine ait 3 altın saat ile 12 bin lirasının çalındığını bildirdi. İhbar üzerine Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Kırıkkale`nin Balışeyh ilçesi yakınlarında, uyuşturucu madde ve kaçak sigara ile mücadele kapsamında yol uygulaması yapan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri durumundan şüphelendiği Antalya plakalı bir aracı durdurdu.

Çorum’a Gönderildiler

Polis ekipleri, araç içerisindeki şüphelilerin çelişkili ifadeleri üzerine yaptığı arama ve kontrollerde Çorum`da emekli bir albayın evinden çalındığı belirlenen 3 altın saat ile 12 bin lira para ve hırsızlık olaylarında kullanılan tornavidaları ele geçirdi. Gözaltına alınan ve çok sayıda hırsızlıktan sabıkaları bulunduğu öğrenilen Fırat V., Nurullah G. ve Ümit T. Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğündeki ilk ifadelerinin ardından Çorum Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli