Anahtar Kelimeler:

Canlı Yayın Yapıldı

Canlı Yayın Yapıldı

 Türkiye’nin ekonomi haberleri kanalı Bloomberg HT Televizyonunda Sami Altınkaya’nın hazırlayıp sunduğu “Çıkış Yolu” programına bu hafta Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve Ticaret Sanayi Odası Başkanı Cemalettin Akdoğan katıldı

Yöneticiler Katıldı

Türkiye’nin ekonomi kanalı Bloomberg HT televizyonunun da her hafta canlı olarak yayınlanan ‘Çıkış yolu’ adlı programın bu haftaki konukları Kırıkkale yöneticileri oldu. Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve Ticaret Sanayi Odası Başkanı Cemalettin Akdoğan’ın katıldığı programa sohbet şeklinde yapıldı. Bloomberg HT de dün 13.00 ile 14.00 saatleri arasında gerçekleştirilen canlı yayında Kırıkkale’nin ekonomisi görüşüldü.

Bir Çok Proje İçerisinde Çalışılıyor

Programda ilk olarak söz alan Kırıkkale Valisi Ali Kolat, yapılan projelerden bahsederek, izleyicileri Kırıkkale hakkında bilgilendirdi. Kolat, Kırıkkale’nin Cumhuriyet ile hemen hemen yaşıt bir şehir olduğunu ifade ederek, sanayi ile büyüdüğünü özellikle MKE’nin burada çok etkisi olduğunu ifade etti. Kolat Kırıkkale’nin gelişimi için bir çok proje içerisinde çalıştıklarını sözlerine ekledi.

56 İlin Geçiş Noktası Olacak

Vali Kolat’ın ardından söz alan Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kırıkkale’nin gelişime açık bir kent olduğunu ve bu konuda başta Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay olmak üzere bir çok bürokratın destek verdiğini ifade etti. Başkan Korkmaz Kırıkkale’nin kesişme noktasında olduğunu ve önümüzdeki günlerde 56 ilin geçiş noktası olacağına işaret etti. Korkmaz, kentin gelişim için güç birliği platformu olduğunu ve bu platformun önemli konuları ele alarak, gerçekleşmesi için adımlar attığını belirtti.

Şehri Geliştirmeye Çalışıyoruz

Kırıkkale’nin ekonomisinin konuşulduğu program da Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemalettin Akdoğan’da görüşlerini belirtti. Akdoğan hep bir elden şehrin gelişmesi için koşturduklarını söyledi. Programa konuk olarak ayrıca Türkiye Ekonomi Bankası Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz da katıldı. Boz, elde ettiği birkaç bilgiyi izleyenler ile paylaştı. Program bir saatlik Kırıkkale ekonomisinin konuşulmasının ardından sona erdi.  



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli