Anahtar Kelimeler:

Kayınpederini Öldürdü!

Kayınpederini Öldürdü!

 Kırıkkale’de yaşanan olayda iddiaya göre damat, babasının evine gelen karısını almak istedi. Ancak kayınpederi kızını vermedi. Bunun üzerine damat kayınpederini bıçaklayarak öldürdü…

Kırıkkale’ye Geldi

Kırıkkale`deki babasının evinde giden eşini almak isteyen koca dehşet saçtı. Ankara`da oturan 27 yaşındaki R.Ş., bir süre önce tartıştığı, Kırıkkale`deki babasının evine gelen eşi S.Ş.`yi almak istedi. Bu sırada kendisine engel olan kayınpederi, aynı zamanda amcası 41 yaşındaki F.B.Ş.`yi bıçaklayarak öldürdü. Cinayet, Kırıkkale`nin Yuva Mahallesinde dün saat 20.30 sıralarında işlendi.

Tartışma Yaşandı

Ankara`da oturan evli, 5 yaşında bir kız çocuğu babası R.Ş., bir süre önce tartıştıktan sonra çocuğu ile birlikte Kırıkkale`deki babasının evine giden eşi S.Ş.`yi almak için 71 DV 844 plakalı otomobili ile Kırıkkale`ye gitti. R.Ş., kendisi gibi inşaatlarda işçi olarak çalışan amcası ve kayınpederi F.B.Ş.`nin kapısını çalıp, eşini evine götürmek istediğini belirtti. R.Ş., bir süre tartıştığı ve kızını vermek istemeyen F.B.Ş.`de bıçakla saldırdı.

Bıçakla Öldürdü

Kalbinden ağır yaralanan F.B.Ş., Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`ne kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. F.B.Ş.`nin cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu`na gönderildi. Cinayetten sonra kaçan Ramazan Şahin, Başpınar Kavşağı`nda yakalanarak yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor. 



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli