Anahtar Kelimeler:

Biletler satışta!

Biletler satışta!

 Satışlar iyi gidiyor

Tarihinin en büyük ikramiyesini 45 milyon lira ile bu yıl verecek Milli Piyango, satış gişelerine ve seyyar bayilere vatandaşlar ilk günden büyük ilgi gösterdi.  Mili Piyangoya olan ilgi bayileri sevindirdi

Bayiler memnun

Milli piyango satan bayilerinden olan Halil Başpınar, biletlerin Aralık ayının birinden itibaren satılmaya başladığı ve 5 bin adet bilet satıldığını söyledi. Başpınar, milli piyango biletlerinin kime çıkacağını bilemeyiz bu bir şans işidir ve 10 sene önce Kırıkkale’ de bir vatandaşa çıktığını ifade etti. Başpınar; “Bilet satan çoğu kişi biletin sahte veya gerçek oluğunu anlayamaz ve sahte bileti ayırt etmek çok zor, bunun için alınabilecek en büyük tedbir güvenilir yerlerden almalarıdır.” dedi. Ancak bu işi çok iyi bilenler sahte bilet olup olmayacağını anlayabilir diye dile getirdi.

Biletlerin güvenlik özellikleri

Kağıdın dokusunda, yuvarlak içerisinde Milli Piyango amblemli fligran olup ve gün ışığına tutulduğunda görülüyor. Kağıdın her tarafına homojen olarak dağılmış ve sadece mor ışık (ultra viole) altında görülebilen uzunluğu en az 3 milimetre olan parlayan ve kesin çizgiler şeklinde mavi ve sarı renkli görünmez elyaf da bulunuyor.

Dikkat edin!

Kompozisyon bölümünün üst ve alt bölümünde bulunan mini “Milli Piyango” yazısı, renkli fotokopi çekildiğinde dağılma özelliğine sahip bulunuyor. Biletin tarih ve bedelinin yazıldığı bölümdeki ince çizgiler fotokopi çekildiğinde dağılıyor ve netliğini kaybediyor.  



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli