Anahtar Kelimeler:

Parmağı Kırıldı!

Parmağı Kırıldı!

 Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde önceki gece yaşanan bir olayda, bir hasta yakınının acil servis doktorunu darp ettiği ve parmağını kırdığı kaydedildi. İddiaya göre acil serviste gece nöbetinde olan doktor M.D. bir hasta yakını tarafından darp edildi

Doktor Darp Edildi

Bir gün önce eşinin doğum yaptığı ifade edilen hasta yakınının doğum yapan kadının kocası olduğu vurgulandı. Alkollü olarak acil servise geldiği ve hemşireleri azarladığı ve küfür ettiği ileri sürülen hasta yakınının bu tavrı üzerine, sesleri duyarak odasından çıkan ve olaya müdahale etmeye çalışan doktor M.B’ye de hasta yakınının küfür ettiği ve karşılıklı atışma yaşandığı kaydedildi.

Mahkemelik Oldular

Hasta yakınının doktora saldırdığı ve parmağını kırdığı öğrenilirken, olay savcılığa intikal etti. Doktor rapor alırken, hasta yakını karakola götürüldü. Hasta yakınının 320 promil alkollü çıktığı bildirildi. Olayı öğrenin Kırıkkale Tabip Odası duruma tepki gösterdi. Odanın önümüzdeki günlerde bununla ilgili bir açıklamada bulunacağı belirtildi. Olay mahkemeye taşındı. Doktorun hasta yakınından şikayetçi olduğu vurgulandı. 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli