Anahtar Kelimeler:

Güvenlik Tedbiri Artırılıyor

Güvenlik Tedbiri Artırılıyor

 Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Mehmet Öncel, atıl durumdaki eski Doğumevi ve Çocuk Hastanesi binasında güvenlik tedbiri alınacağını söyledi

Öncel’den Açıklama

Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Mehmet Öncel, atıl durumdaki eski Doğumevi ve Çocuk Hastanesi binasında güvenlik tedbiri alınacağını söyledi. Öncel, gazetecilere yaptığı açıklamada, eski Doğumevi ve Çocuk Hastanesi binasının protokol ile Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği`ne devredildiğini belirtti. Atıl durumda olması nedeniyle bu binanın tinerci ve kimsesiz kişilerin mekanı haline geldiği yönünde şikayetler alındığını belirten Öncee, buradaki güvenlik zafiyetinin giderileceğini ifade etti.

Bilgiler Verdi

Öncel, binanın etrafının demir parmaklıklarla çevrileceğini, ayrıca buraya güvenlik görevlisi tahsisi konusunda da çalışma yapıldığını vurguladı. Eski Doğumevi ve Çocuk Hastanesi binasının durumu ile ilgili Sağlık Bakanlığı`na yazı yazılarak görüş istendiğini dile getiren Öncel, gelecek cevaba göre ya yıkılacağını, yada başka bir kuruma devredileceğini kaydetti.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı