Anahtar Kelimeler:

Nihayet Tamamlanıyor

Nihayet Tamamlanıyor

 Kırıkkale Belediyesi tarafından kızılkanat iş merkezi üzerine yapılan meclis salonu inşaatı tamamlanıyor. Bu konuda Kırıkkale Belediyesinden bir açıklama yapıldı

Eksiklik Giderilecek

Yapılan açıklamada, “Belediye İş Merkezi teras katında düzenlenen Meclis Salonu, 600 m2 alanda hizmet verecektir. 260 m2 konferans salonu, 170 m2 fuaye, 30 m2 simultane çeviri odası, 20 şer m2 3 adet kulis odası bulunan projenin şehrimizin konferans salonu eksiğini önemli ölçüde gidermesi planlanmaktadır” denildi.

Açıklamada şu bilgiler verildi:  “Başkanlık katından direk geçişin fuaye alanına çıktığı projede, bina dışından gelen misafirlerin kullanımını sağlayacak iki adet daha giriş bulunmaktadır. Kademeli olarak tasarlanan salon, 210 kişilik kapasitesi, ses ve görüntü sistemi, simultane çeviri odası ile büyük çapta organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek bir konferans salonu niteliğindedir.

210 Kişi Kapasiteli Olacak

Önümüzdeki günlerde hizmete girmesi planlanan 210 kişi kapasiteli Meclis Salonunun inşaat işleri yüzde 95 oranında tamamlanmıştır.” Kırıkkale Belediye Başkanı Korkmaz, Bu tür toplantı salonların Kırıkkale için olduğunu belirterek önemli bir ihtiyacın giderileceğini ifade etti. Korkmaz, çok yakında meclis toplantılarının yeni salonda yapılacağını vurguladı. 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu