Anahtar Kelimeler:

Üretim Yapıyorlar

Üretim Yapıyorlar

 Kırıkkale Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi fabrika gibi çalışıyor. 1942 öğrenciye eğitim veren ve 9 Bölümden oluşan Meslek Lisesi fabrikalar şehri Kırıkkale’nin personel ihtiyacını karşılıyor

9 Farklı Bölüm Yer Alıyor

Fabrikaları ile ünlü olan Kırıkkale’nin personel ihtiyacını Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi karşılıyor. Yüzlerce öğrenciye eğitim verilen Meslek Lisesinde Bilişim Teknolojileri alanından Tesisat Teknikleri ve iklimlendirmeye kadar 9 bölüm yer alıyor. 1942 öğrencinin eğitim gördüğü okulda Mesleki eğitim aşılanıyor.  27 Dönüm arazi üzerinde bulunan okul 5 Blok atölye, 1 Blok derslik ve 1 Blok ısı merkezi olarak toplam 7 Bloktan oluşuyor.  2012-2013 Eğitim yılı içerisinde 9 idareci, 140 öğretmen, 13 Teknisyen, 3 Memur ve 4 hizmetli olmak üzere toplam 169 personel görev yapıyor.

Farklı Alanlarda Eğitim

Anadolu Teknik Lise, Teknik lise ve Endüstri Meslek Lisesi olmak üzere 3 farklı lise bir çatı altında toplanarak değişik alanlarda Mesleki eğitimler veriliyor. Tam gün ve tam yıl eğitimi kapsamında Cumartesi ve Pazar günleri açık meslek lisesi öğrencilerinin teorik eğitimleri veriliyor. Yine okullar hayat olsun projesi kapsamında Halk eğitim merkezi müdürlüğü iş birliği ile Cumartesi ve Pazar günleri 9. ve 10. Sınıflara tamamlama eğitimi veriliyor. Ayrıca Kırıkkale bulunan okulların 11 ve 12. Sınıf öğrencilerine YGS hazırlık eğitimi veriliyor. 



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu