Anahtar Kelimeler:

Ceylan Nerede?

Ceylan Nerede?

 Kırıkkale’de minibüsçüler ile Belediye’yi karşı karşıya getiren adam olarak dikkat çeken Oda Başkanı Ceylan bir anda kayboldu…

İşler Tersine Döndü

Kırıkkale’de Belediye ile Minibüsçüler Odası’nın anlaşması ile minibüsler yenilenecekti. Her şey güzel gidiyordu, ancak Minibüsçüler Odası Başkanı Güven Ceylan’ın bazı hatlardan para aldığına dair haberler ortaya çıkınca işler tersine döndü. Geçtiğimiz günlerde basın toplantısı düzenleyen Ceylan, bu toplantıdan sonra ortadan kayboldu.

Kayboldu Gitti!

Gayet güzel ilerleyen çalışmada minibüsçüler ile Belediye’yi birbirine düşüren adam olarak görülen Ceylan kayboldu gitti. Minibüsçülerin de tepki sini çeken Ceylan bir süredir ortalıkta görünmüyor. Oda ve Ceylan’a inat minibüsler yenileniyor. Hatta yeni araçlar çalışmaya başladı bile. Ceylan’ın da minibüsü bulunuyor. Aracını yenileyip yenilemeyeceği merak konusu.

Süre Doluyor

Minibüslerin yenilenmesi ile ilgili süreci iyi yönetemediği ortaya çıkan Ceylan’ın tavrı dikkat çekmişti. Minibüslerin yenilenmesi gerekiyor. Bu amaçla tanınan süre dolmak zere. Süre 1 Ocak’ta doluyor. Bu zamana kadar Ceylan’ın ortaya çıkıp süreci yönetmesi gerekiyor. Ancak bu konuda bir girişimi bile bulunmuyor. 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli