Anahtar Kelimeler:

Üç gün onları beklemiş!

Üç gün onları beklemiş!

 İzinli çıktığı cezaevine bir daha dönmeyerek kayınvalidesinin Kırıkkale`deki evinde eşi ve kayınvalidesine ait fotoğraflara mermi yapıştırıp, duvarlara tehdit içerikli sözler yazdığı iddia edilen kişi yakalandı.

Firar etmiş

Sanayi Mahallesi 1324. Sokak`ta tek katlı evde kızı Saliha A. ile yaşayan Döne Karadeniz (48), gazetecilere yaptığı açıklamada, "adam öldürmeye teşebbüs" suçundan 3 yıldır cezaevinde bulunan damadı Ünal A`nın, kendilerini sürekli ölümle tehdit ettiğini öne sürdü. Kızıyla boşanma davası süren Ünal A`nın, Çorum Açık Cezaevi`nden izinli çıktığı gün can güvenlikleri için evlerini terk edip bir yakınının yanına yerleştiklerini ifade eden Karadeniz, şöyle konuştu:

Eve zarar vermiş

"Damadımın izinli olarak cezaevinden çıktığı gün evimizi terk edip, yakınımızın yanına yerleştik. Öldürülmekten korktuk. O da cezaevine tekrar dönmeyip, firar etmiş. Kırıkkale`ye gelerek, çatıdan eve girmiş. Evdeki eşyalara, üzerine yağ döküp zarar vermiş. Fotoğraflarımızı parçalamış. İki gün evde kalmış, yemek yemiş, duvarlara fotoğraflarımızı asıp, üzerlerine tabanca mermisi yapıştırmış. Komşularımız telefonla arayıp, evin camının açık olduğunu söyleyince polise haber verdik. Polis ekipleri, Ünal A`yı evin yakınlarında yakaladı."

‘Korkuyoruz’

Ünal A`nın kendilerine zarar vermesinden korktuklarını belirten Karadeniz, "Maddi durumumuz ortada. Kış günü eşyasız kaldık. Kızım Saliha A`nın iki çocuğu var. İkisi de yatılı okulda kalıyor. Devletimizden bize yardım etmesini istiyoruz. Öldürülmekten korkuyoruz. Geceleri uyku uyuyamıyoruz" diye konuştu.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli