Anahtar Kelimeler:

Vinci Kim Çalıştırdı!

Vinci Kim Çalıştırdı!

 Organize Sanayi Bölgesi’nde vinç üzerinde kaynak yaparken, vincin çalıştırılması nedeniyle yüksekten düşerek feci şekilde öylen İhsan Yücel (35) isimli işçi Mahmutlar Şarklısı köyünde geniş katılımlı bir cenaze töreni ile toprağa verildi…

Eli Sıkışmış…

Olay, Cuma günü OSB’de yaşanmıştı. Vinç üzerinde kaynak yaparken, vincin operatör tarafından çalıştırılması sonucu eli hidrolik kablolar arasına sıkışan ve ezilip kopan İhsan Yücel’in onlarca metreden aşağı düşüp öldüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Vinç operatörünün gözaltına alındığı bildirildi. Genç yaşta hayata veda eden İhsan Yücel’in cenazesi köyü Mahmutlar Şarklısında Cumartesi günü toprağa verildi.

Benim Kıyametim Koptu

Cenaze törenine geniş katılım oldu. Törene OSB Başkanı Nurettin Aydın başta olmak üzere, OSB’deki fabrika sahipleri ile çok sayıda fabrikanın yöneticisi katıldı. Sevilen bir sima olan ve 2 çocuğu bulunan Yücel’in eşi cenaze töreninde herkesi ağlattı. Genç kadın, “Kıyamet kopacak, dünya batacak diyorlardı. Benim kıyametim koptu” diye ağlayarak herkesi ağlattı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli