Anahtar Kelimeler:

YÖNETİM GÖREVDEN ALINDI!

YÖNETİM GÖREVDEN ALINDI!

 Skandallar şehri olan Kırıkkale’de skandal bitmiyor. Bir olay daha kayıtlara geçti…

SKANDAL OLAY!

İddiaya göre Kırıkkale Sebzeciler Odası Başkanı İdris Akan, zimmetine 180 bin lira geçirdiği için görevden alındı. Oda yönetiminin tamamen görevden alındığı öğrenildi. Buna sebep olarak da 2010 tarihinde oda başkanı olarak seçilen İdris Akan’ın zimmetine para geçirmesi gösterildi. Odayı tamamen çökerttiği ileri sürülen Akan kayıp durumda.

ZİMMET SUÇLAMASI

Zimmet suçlaması ile gündeme gelen oda başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin odanın bağlı olduğu birlik tarafından görevinden alındığı kaydediliyor. Bu skandal olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Müfettişlerin olayı incelediği vurgulanıyor. Bu arada benzer bir durumun da Minibüsçüler Odası için geçerli olduğu söyleniyor.

CEYLAN’IN DURUMU

İddiaya göre Minibüsçüler Odası Başkanı Güven Ceylan’ın da hat alanlardan 20 bin lira para aldığı ileri sürülüyor. Ceylan, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında hat satın alan Bekir Tosun isimli şahıstan 20 bin lira aldığını doğrulamıştı. Bunun da zimmet suçu olduğu öne sürülürken, Ceylan’ın bu konudan dolayı başının ağrıyacağı bildiriliyor.

BENZER OLAYLAR OLABİLİR

Odada benzer başka durumların yaşanıp yaşanmadığı merak konusu. Benzer durumların yaşanabileceği ihtimali üzerine bazı minibüsçü esnafları suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyorlar. Esnaflar, oda yönetiminin son gelişmeler üzerine takındığı tavrı beğenmiyor ve gizli olarak bazı şeyler yapmış olabileceklerini gerekçe göstererek odanın müfettişler tarafından incelenmesini istiyor.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu