Anahtar Kelimeler:

Güzel Bir Yatırım Aslında!

Güzel Bir Yatırım Aslında!

 Gıda sektöründe çiğ köfte, düşük maliyetli işler arasında yer alıyor. Çiğ köfte yatırımı düşük, getirisi yüksek olması nedeniyle, hızla büyüyen ve büyümeye devam eden bir sektör haline geldi

Çiğköfte Tabldot Halini Aldı

Güneydoğu sofrasının vazgeçilmez tatlarından çiğ köfte sektörü hızla büyümeye devam ediyor. Bulgurun, etin ve çeşitli baharatların mükemmel uyumuyla oluşan çiğ köfte, tadını herkesin damağında bırakıyor. Artık Türkiye’nin birçok yerinde sayısız dükkânı açılan çiğ köftenin etsizi yapılıyor. Özel soslar ve baharatlarla, etli çiğ köfteyi aratmıyor. Vatandaş da etsiz çiğ köfteyi sevmiş olacak ki, oldukça ilgi gösteriyor. Dönerin, köftenin yerini alan ve günümüzde tabldot bir yiyecek olan çiğ köfteye en çok ilgiyi ise öğrenciler gösteriyor.

Rekabet Artıyor

Etsiz çiğ köfte dükkânları Kırıkkale’de de artış gösteriyor. Her caddede, her sokak arasında en az iki tane çiğ köfteci bulunuyor. Kırıkkaleli vatandaş ise etsiz çiğ köfteyi sevdi. Vatandaşın ilgisinden memnun olan çiğ köfte ustası Mustafa Boran, insanların köfteden, dönerden bıktığını, daha alternatif şeyler istediğini söyledi. Çiğ köftede bulunan hafif acıdan dolayı insanların çiğ köfteyi sevdiğini söyleyen Ömer usta ise,” çiğ köfte şişkinlik yapmadan karın doyuruyor.” dedi. 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli