Anahtar Kelimeler:

ATM'ye Kartı Takanlar Şok Oldu!

ATM

 PTT bankamatikleri üç gündür bozuk ve çalışmıyor. Ortaya öyle bir sorun çıktı ki, vatandaş ne yapacağını şaşırdı…

Şok Eden Bir Durum!

PTT’ye ait bankamatikler üç gündür çalışmıyor. Para çekmeye gidenler cihazların çalışmadığını görünce şok oldular. Acil para ihtiyacı olanlar sıkıntı yaşadı. Dün akşam cihazlar çalışmaya başladı. Fakat bu kez de öyle bir sorun çıktı ki vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı. Üç gündür para vermeyen makineler, dün akşam kartı takanlara “İşlem yapamıyoruz. Hesabınızda para yok” demeye başladı.

Bazen Oluyormuş!

Bu durumu görenler şaşkına döndü. Mesai bittiği için ne yapacaklarını şaşırdılar. Kimisi karakola gitmeye çalıştı kimisi de bir yetkiliye ulaşmaya. Vatandaşlar “Hesabımızda para görünmüyor. Çekilmiş görünüyor. Oysa üç gündür zaten para çekemiyoruz. Bu nasıl olur diyerek sitemize açıklama yaptılar. PTT güvenlik görevlileri, durumu kendilerine ileten bazı vatandaşları sakinleştirdi ve “Bazen oluyor böyle. Siz parayı almamışsanız, ATM çekilmiş gösterip içeri atıyor bazen. Gündüz bir dilekçe verin hesaplar incelensin durum ortaya çıkar” dediler.

Nasıl İspat Edilecek?

İkna olmakta güçlük çeken vatandaşlar, “Bankamatik parayı işlem yaparken vermedi. Peki daha sonra bir başkası geldiğinde verdiyse ve o kişi parayı aldıysa biz bunu nasıl ispat edeceğiz” dediler. Aynı durumda bir çok kişinin olduğu düşünülüyor. Bu kişiler için nasıl bir işlem yapılacağı veya bu kişilerin nereye başvuracağı bugün belli olacak. Vatandaşlar duruma büyük tepki gösterdiler.

Bugün Belli Olacak

Gerekirse olayı mahkemeye taşıyacaklarını söylediler ve “Gerçektin insanı şok edici bir durum. İşlem yaparken bir bakıyorsunuz para çekilmiş. Biz çekmediğimize göre para ne oldu? İzah edilecek bir durum değil. Tam anlamıyla mahkemelik bir durum” dediler. Olaya PTT yetkililerinin el atması bekleniyor. Bu konuda neler olacağı bugün belli olacak.



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu