Anahtar Kelimeler:

Mahalleliden Teşekkür

Mahalleliden Teşekkür

 Kırıkkale Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Çullu Mahallesinde asfalt ve kilit parke çalışmaları tamamlandı. Belediye Başkanı Veli Korkmaz mahallede incelemede bulundu, vatandaşlar teşekkür etti…

Yoğun Katılım Oldu

Kırıkkale Belediyesi yol çalışmaları kapsamında Çullu mahallesinde asfalt ve kilit parke çalışmalarını bitirdi. Bu kapsamda mahallede bir program gerçekleştirildi. Program Fatih Sultan Mehmet Caminde kılınan Cuma namazının ardından gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Başkan Yardımcıları Harun Ulusoy, Vedat Genç, Halli Danacı ve Belediye birim müdürlerinin yanı sıra Çullu sakinleri katıldı.

Kuran Kursunun Yapımını Üstlendi

Düzenlenen programda Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz yaptığı açıklamada Fatih Sultan Mehmet Camiinin bahçesinin içerisinde yaptırılan ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle yarım kalan kuran kursunun geri kalanının yapımını da üstlendi. Korkmaz, bugün öğleden sonra gerekli malzemelerin gönderileceğini ifade ederek, camilere verdiği önemi anlattı.

Hiçbirinde Bir Sıkıntı Yok

Korkmaz yaptığı açıklamada, “Camilerimiz ve okullarımıza Belediye olarak çok önem veriyoruz. Kırıkkale’de bulunan cami ve okullarımızın yüzde 80’inin tapu ve çevre düzenlemelerini tamamladık. Şuan hiçbirinde bir sıkıntı yok. Bu konuda ben ve ekibim çok titiz çalışıyoruz” ifadesinde bulundu.

Güzel Bir Görünüme Kavuşturacağız

Çullu’nun doğalgaz konusunda sıkıntılarını dile getiren vatandaşlara yönelik bir açıklama yapan Başkan Korkmaz, “Bu bölgenin doğalgaz konusunda sıkıntısını kısa sürede bitireceğiz. Ayrıca kanal ve diğer konularda gerekli çalışmalar yapılarak bahara kadar Çulluyu daha güzel bir görünüme kavuşturacağız” dedi. Konuşmanın ardından Çullu’lu ev hanımlarının yapmış olduğu çörekler Başkan Korkmaz’a ve vatandaşlara dağıtıldı. 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli