Anahtar Kelimeler:

Emniyet Önlemini Aldı

Emniyet Önlemini Aldı

 İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal yılbaşında alınan tedbirlerle ilgili bir basın açıklaması yaptı. Kartal yaptığı açıklamada güvenlik tedbirlerinin alındığını ifade etti

Uyarılarda Bulunulacak

Yapılan açıklamada " Tren garında yoğunluk olabileceği göz önünde bulundurularak yaya devriyelerimiz görev alacak, can ve mal güvenliğinin korunmasına yönelik kontroller artırılacaktır. Şehirlerarası otobüs terminalinde yaya devriyelerimiz hizmet verecek, seyahat eden yolcuların güvenliği için bagaj ve eşyaların bizzat yolcu tarafından seyahat bileti gösterilmek suretiyle teslim alınması hususunda uyarılarda bulunulacaktır. Şehrimizin ana caddelerinde ve halkın yoğun olarak bulunabileceği alış veriş merkezlerinde hem sivil hem de resmi devriyelerimiz olacaktır. Cumhuriyet Meydanında yeni yıla topluca girmek isteyen vatandaşlarımızın olabileceği bahisle gece yarısı Çevik Kuvvet Timleri görev alacaktır.

Ayrı Bir Önem Verilecek

Terör ve Güvenlik Şube Müdürlüğü birimleri ile bomba imha uzmanları tarafından kutlama merkezlerinde meydana gelmesi muhtemel terör eylemlerine karşı şüpheli çanta, paket ve poşet üzerinde yapılan denetim ve kontroller artırılacaktır. Asayiş Şube Müdürlüğüne Güven Timleri yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı yaya görev yapacaktır. Umuma açık yerler ve yılbaşı için eğlence tertip eden yerler Yıldırım Ekipler tarafından kontrol altında tutulacak, Asayiş ve Kaçakçılık birimleri tarafından denetlenecektir.  Trafik denetimleri ön planda olacak, uygulama yerleri ve saatleri artırılarak, sürücü ve yayaların can güvenliği açısından özellikle alkol kontrol uygulamasına ayrı bir önem verilecektir" denildi.

 Bu Numaralardan Ulaşın

“Vatandaşlarımız istek, ihbar ve şikayetlerini 155 polis imdat, 22442615, 2561919, 2338428 numaralı polis merkez amirlikleri ile 2246123/2246124 numaralı emniyet müdürlüğü santralına yapabileceklerdir. Ayrıca trafik konularında 2251930 ve 2456236 nolu telefonlar aranılabilecektir.    155 acil çağrı merkezine veya 155@kirikkale.pol.tr mail adresine ulaşmaları mümkündür” denildi.

 



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı