Anahtar Kelimeler:

ÇOK İLGİNÇ BİR DURUM!

ÇOK İLGİNÇ BİR DURUM!

 Kırıkkale’de bürokrasi genç ve tecrübesiz isimlere kaldı. Bu yüzden bir çok konuda aksama yaşanıyor…

İLGİNÇ BİR DURUM

Kırıkkale’de son zamanlarda başta sitemizde olmak üzere, pek çok skandal olay haber yapılıyor. Skandallar genellikle kamu kurumlarındaki olaylarla ilgili. Kamu kurumlarının durumuna bakıldığında skandalların en önemli sebebinin kurumlara müdür olarak atanan genç ve tecrübesiz isimlerin otorite kuramamasından kaynaklandığı gözleniyor.

SİLİK İSİMLER ATANDI
Bir çok kuruma genç ve tecrübesiz isim atanmış durumda. Sağlıktan eğitime, spordan turizme kadar bir çok alanda tecrübesiz isimler kurumların başına getirildi. Bir çok kurumda bundan dolayı skandal başlığı ile ilgili olaylar haber yapılıyor. Bu olaylar yerel basına haber olarak düşerken, skandallar konusunda da hiçbir şey yapılmadığı görülüyor. Bu da şehirdeki bürokrasinin bir başka acizliği olarak dikkat çekiyor.

BÜROKRAT ACZİYETİ

Kamuoyu bu durumdan oldukça rahatsız. Skandal olaylar konusunda bürokratların uyarılması isteniyor. Skandal olarak sunulan haberler için de gereğinin yapılması öneriliyor. Son zamanlardaki bürokrat acziyetinin kamuoyunu ciddi biçimde rahatsız ettiği gözleniyor. 



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli