Anahtar Kelimeler:

Kaçak İçin Dedektör Alındı

Kaçak İçin Dedektör Alındı

 Kaçak Su Önlemi

Kırıkkale Belediyesi KOSKİ Müdürlüğü, kaçak su ve arızaları zamanında tespit etmek üzere kaçak su tespit detektörü kullanmaya başladı…

Sızıntı Dedektörü

Teknolojinin sunmuş olduğu yenilikleri takip eden Kırıkkale Belediyesi KOSKİ Müdürlüğü, kaçak su ve arızaları zamanında tespit etmek üzere kaçak su tespit detektörü kullanmaya başladı. Yeraltındaki metal borulara 2,5 metreye kadar duyarlı olan sızıntı detektörleri, ekiplerin işini kolaylaştırarak arızanın olduğu alanlarda kısa sürede kullanılacak. Metal olmayan plastik boru hatlarının olduğu alanlarda da dinleme yapabilen akustik detektörler kullanılacak. Detektörler sayesinde su sesinden yola çıkarak, kaçağın olduğu alanlar kısa sürede tespit edilebilecek.

Bilgi Verildi

Kullanılacak sistemin henüz deneme aşamasında olduğunu belirten KOSKİ Müdürü Ali Rıza Koçoğlu, "Kırıkkale`de artık tahminlere dayalı su kaçağı tespit ve bulma işleri geride kaldı. Su kaçağı tespitini profesyonel bir şekilde yapmak için en son teknolojiyi kullanıyoruz. Su arıza ve kaçak sorunlarında en etkili sonuçları sağlamak için teknolojiyi ve yenilikleri sürekli olarak takip etmekteyiz. Maliyet ve zamandan kazandıracak olan bu teknoloji sayesinde ekiplerimiz su arızasını ve kaçağını noktasal olarak tespit edecekler." dedi.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli