Anahtar Kelimeler:

SAHİPSİZ TANKERLER!

SAHİPSİZ TANKERLER!

 Kırıkkale`nin Bahşılı ilçesinde yol kenarları ve sokak aralarına bırakılan boş akaryakıt tankerler çevre kirliliğine neden olurken, vatandaşın da tepkisini çektiği bildirildi.

BAŞKAN YAKINIYOR

Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, yaptığı açıklamada, ilçede 2004 yılında akaryakıt kaçakçılığına karıştığı iddia edilen ve içerisinde kalorifer yakıtı bulunan 3 akaryakıt tankerinin çevre sağlığını tehdit etmesinin yanı sıra güvenlik açısında da olumsuzluk yarattığını kaydetti. Yol yapım çalışmasının yarıda kalmasına sebep olan tankerlerin kaldırılması gerektiğini ifade eden Başkan Bişkin, vatandaşların bu konuda şikayet ve dileklerini ilgili kamu kurumlarına ilettiklerini ancak herhangi bir sonuç alamadıklarını bildirdi.

VATANDAŞTAN TEPKİ

Tankerlerin bulunduğu arazinin sahibi Halim Şenses ise, yıllardır tankerlerin kaldırılması için mücadele verdiklerini belirterek, devlet yetkililerinden yardım istedi. Vatandaşı rahatsız eden bu durum konusunda belediye başkanının bir işlem yapması gerekirken yakınması vatandaşların tepkisini çekti. 



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu