Anahtar Kelimeler:

Sergi Halen Açık…

Sergi Halen Açık…

 Kırıkkale Müstakil Gazeteciler Cemiyeti tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Altunbilekler AVM’de açılan “Basından Kareler” fotoğraf sergisine ilgi yüksek…

Sergi Gezisi

Önceki gün protokolün katılımı ile açılışı yapılan sergiyi iki gündür binlerce kişi ziyaret etti.Yaklaşık bir hafta açık kalacak olan sergiyi 40 bine yakın Kırıkkalelinin gezmesi bekleniyor. Yerel basında sergi haberini duyan bir çok kişinin özellikle sergiyi görmek için AVM’ye geldiği belirtiliyor. Alışverişe gelenler de sergiyi gezmeden gitmiyor.

Fotoğraflar Şaşırtıcı

Sergi konusunda görüşlerini aktaran vatandaşlardan Sevim Güney, “Çok güzel bir sergi olmuş. Zaman zaman yerel basında gördüğümüz haberlerin fotoğraf1larını görmek şaşırtıcı oluyor. Tebrik ediyoruz. Ayrıca şehrimizin gazetecilerinin bu özel gününü de kutluyoruz” dedi. Yerel gazeteleri sürekli takip etmeye çalıştığını söyleyen Kamil Akdağ isimli vatandaş da “Okuduğum haberlerin gerçek resimlerini görmek beni şaşırttı. Güzel bir sergi olmuş” dedi.

Sergi İlgi Çekiyor

AVM’deki mağaza çalışanları ve mağaza yöneticileri, sergiye ilginin yüksek olduğunu söylediler. AVM’ye gelen herkesin sergiyi gezmeden gitmediği belirtildi. Sergi sayesinde mağazaya yönelik müşteri sirkülasyonunun da arttığı ifade ediliyor. Bir hafta boyunca Kırıkkaleliler özel görüntülerden oluşan sergiyi gezebilecekler.



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı