Anahtar Kelimeler:

Gazetecilere Pastalı Jest!

Gazetecilere Pastalı Jest!

 MHP Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu, gazetecileri yemekli toplantıda bir araya getirdi ve onlar için hazırlanan pastayı birlikte kesti…

Sohbet Ettiler

Gazetecilere MHP Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu’ndan jest. Baloğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kırıkkale’deki gazetecileri Vural alabalık’ta yemekli toplantıda bir araya getirdi. Sohbet havasında geçen yemekten sonra ise gazetecileri bir sürpriz bekliyordu. Baloğlu, gazeteciler için pasta hazırlatmıştı. Üzerinde “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun” yazılı pastayı gazeteciler ve Baloğlu birlikte kesti.

Sürpriz Oldu

Baloğlu, “Bu özel günde sizlerle bir araya gelip sohbet etmek istedik. Gazeteciler günü kutlu olsun. Biz sizleri seviyoruz. Nice başarılı yıllar diliyoruz. Mümkün olduğunca bir araya gelip sohbet edelim” dedi. Gazeteciler adına bir konuşma yapan Manşet Gazetesi Yazıişleri Müdürü ve Müstakil Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Halil Halat, “Bizim için çok güzel bir jest oldu. Sayın Baloğlu’na teşekkür ediyoruz. Pasta hakikaten sürpriz oldu” diye konuştu.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu