Anahtar Kelimeler:

Delege Seçimi Yapıldı

Delege Seçimi Yapıldı

 Koop İş Sendikası’nın Ankara 1 Nolu Şube seçimleri için oy kullanacak delegelerinin seçimi Türk Metal Sendikası Toplantı Salonu’nda yapıldı

Seçim Çalışması

6111 sayılı Kanun ile Belediyelerden İl Milli Eğitim Müdürlüklerine ve İl Emniyet Müdürlüklerine geçiş yapan işçilerle ilgili Toplu Sözleşme yapma yetkisini büyük bir başarıyla kazanan Koop İş Sendikası, Ankara 1 Nolu Şube Başkanlığı seçimi için belirlenecek  toplam 20 delegenin seçimini gerçekleştirdi. Katılımın oldukça yoğun olduğu delege seçiminde Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli işçiler oy kullandı. Delege seçimine Koop. İş Sendikası Ankara 1 Nolu Şube Başkanı Mesut Yıldırım, Koop İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İdris Güven, Koop İş Sendikası Avukatları ve Genel Merkez Görevlileri’nin yanı sıra işçiler katıldı.

Delege Seçimi Yapıldı

Seçim sonucunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapan işçiler arasından 17,  İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan işçiler arasından ise 3 delege belirlendi. Delege seçiminin ardından bir açıklama yapan Ankara 1 No’lu Şube Başkanı Mesut Yıldırım, “Yaklaşık 2 yıldır süren yetki mücadelesini Koop İş Sendikası olarak başarıyla tamamladık. Toplu İş Sözleşmeleri Görüşmelerine 16 Ocak itibariyle başlıyoruz. İnşaallah güzel bir sözleşmeyle yetki mücadelesindeki başarımızı taçlandıracağız. Bugün yapılan delege seçimi sendikamıza, işçi arkadaşlara ve Kırıkkale’ye hayırlı olsun. Son derece huzurlu ve sakin bir seçimi gerçekleştirdik.İşçi arkadaşların katılımlarının oldukça yoğun olması da beni mutlu etti” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı