Anahtar Kelimeler:

KÜ'de Uzaktan Eğitim Programları Başladı

KÜ

 Kırıkkale Üniversitesi`nde Uzaktan Eğitime Yönelik İçerik Geliştirme Eğitimi ve Danışmanlığı Projesi kapsamındaki eğitimler başladı.

3 Uzaktan Eğitim Programı

Ahiler Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı çerçevesinde desteklenen, "Uzaktan Eğitime Yönelik İçerik Geliştirme Eğitimi ve Danışmanlığı Projesi" kapsamındaki eğitimler Kırıkkale Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi`nde başladı. Eğitimin açılışına Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Kocamış, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veli Çelik, Ahiler Kalkınma Ajansı uzmanları ile öğretim elemanları katıldı. Açılışta konuşan Rektör Yıldız, Kırıkkale Üniversitesi’nde 3 programda uzaktan eğitim uygulandığını belirtti.

Geleceğin Etkin Öğretim Modeli

Uzaktan öğretimin önemine değinen Yıldız, uzaktan öğretimin geleceğin etkin öğretim modellerinden biri olduğunu vurguladı. Kırıkkale Üniversitesi’nin bilişim alanında çok sayıda birimi bulunduğuna dikkat çeken Yıldız, bundan dolayı da bilişim alanında edinilen yüksek seviyede bilgi birikimi ile bilişim teknolojilerine dayalı uzaktan öğretim ile yürütülecek yeni programların açılmasının gerekli olduğunu ifade etti. Programın uzaktan öğretimde farkındalık oluşturabilmek amacıyla gerçekleştirildiğini dile getiren Yıldız, programa verdikleri destekten dolayı Ahiler Kalkınma Ajansı`na teşekkür etti.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli