Anahtar Kelimeler:

Belediyeyi ziyaret etti

Belediyeyi ziyaret etti

 Belediyeye övgü…

 

Kırıkkale’ye gelen AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, parti binasındaki görüşmenin ardından Kırıkkale Belediyesi’ni ziyaret etti ve çalışmalar konusunda bilgi aldı

 

Korkmaz bilgi verdi

Belediye girişinde Belediye Başkanı Veli Korkmaz başta olmak üzere Başkan Yardımcıları, belediye birim müdürleri ve belediye meclisi üyelerince karşılanan Kurtulmuş, beraberindekilerle birlikte Başkan Korkmaz’ın makamına geçti. Burada selamlaşmanın ardından kısa süre sohbet eden Kurtulmuş’a Başkan Veli Korkmaz tarafından şehirde yürütülen çalışmalar konusunda bilgiler verildi.

 

Nezih bir kent için…

Belediye Başkanı Veli Korkmaz, “Öncelikle hoş geldiniz demek istiyorum. Şehrimize ve belediyemize şeref verdiniz. Büyüklerimizi burada görmek bizleri gerçekten onurlandırdı” dedi. Korkmaz, belediye çalışmaları konusunda Numan Kurtulmuş’u bilgilendirdi ve “Nezih bir kent, yaşanabilir, güzel, sosyo kültürel bakımdan da eksikleri giderilmiş bir kent oluşturmanın çabası içinde olduk” dedi.

 

Ellerinize sağlık

Başkan Korkmaz’ın sunumunu dinleyen Numan Kurtulmuş, “Çok güzel çalışmalar olmuş. Ellerinize sağlık. Biz siyasetçiler gittiğimiz yerle ilgili ilk onbeş dakikalık izlenimle neler yapıldığını görebiliyoruz. Burada da parti teşkilatı, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri ile çok güzel çalışmalar yaptığınızı görüyoruz. Ellerinize sağlık. Allah sizleri muvaffak etsin” dedi.

 

Ziyarete katılanlar

Ziyarete Belediye Başkanı Veli Korkmaz, tüm çalışmaları milletvekilleri, il teşkilatı, belediye meclis üyeleri ile birlikte koordineli şekilde yürüttüklerinin altını çizdi. Numan Kurtulmuş bunun çok güzel olduğunu söyledi ve devam etmesini temenni etti. Ayrıca Kırıkkale’nin de geleceğinin parlak olduğuna işaret etti. Kurtulmuş, belediye hatıra defterini imzaladı. Ziyarete AK Parti Milletvekili Oğuz Kaan Köksal, Ramazan Can, İl Başkanı Mehmet Demir, Kemal Albayrak ve çok sayıda partili katıldı.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı