Anahtar Kelimeler:

İstanbul Ve İzmir'i Geride Bıraktık

İstanbul Ve İzmir

 Güzel Bir Gelişme

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından başlatılan Gönül Elçileri projesi kapsamında Kırıkkale en gönüllü iller arasında 7’inci sırada yer alıyor.

Sayı Her Geçen Gün Artıyor

Türkiye’nin dört bir yanında gönül elçileri projesi kapsamında başlatılan uygulamalarla gönüllü vatandaşlar Bakanlığın yürüttüğü projelere dahil oluyor. 81 ilde başlatılan ve birçok alt çalışma ile uygulamaya konulan proje kapsamında ilimiz günülü sayısı olarak 7’inci sırada yer alıyor. Gönül Elçilerini tek bir ortak noktada toplamak ve proje tanıtımını yapmak amacıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından hazırlanan  www.gönülelçileri.gov.tr sitesinde yer alan illere göre gönüllü sayısını belirten sıralamada ilimiz 550’ye yaklaşan gönüllü sayısı ile birçok büyük şehri geride bırakıyor.

İllerin Durumu

İzmir, Eskişehir, Antalya ve İstanbul gibi şehirleri geride bırakan ilimizde gönüllü sayısı her geçen gün artıyor. Sürekli güncellenen sıralamada en gönüllü illerin başında 3 bine yaklaşan gönüllü sayısı ile Konya gelirken Kütahya, Bartın ve Kars illeri  2 gönüllü sayısı ile son sırada yer alıyor.  Ayrıca vatandaşlar proje  ile ilgili detayların anlatıldığı www.gönülelçileri.gov.tr adresine girerek yaşadıkları illerde gönül elçisi olarak projeye dâhil olabilirler.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli