Anahtar Kelimeler:

Meclis Gündemi Yoğundu

Meclis Gündemi Yoğundu

 Ekmek Fiyatı 30 Kuruş Oldu!

Kırıkkale Belediyesi meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda gündem bir hayli yoğundu.

Ekmek Ve Çay Fiyatı Belirlendi

Kırıkkale Belediyesi Meclisinde dün yapılan toplantıda belediye ekmeği ve Hüseyin Kahya Parkı’ndaki çay ocağının fiyatı da belirlendi. Parktaki çay fiyatı aynı kaldı ve değiştirilmedi. Ekmek fiyatı ise 30 kuruş yapıldı.

Başkan’a Kredi Yetkisi Verildi

Belediye Başkanı Veli Korkmaz’a atık su arıtma tesisinde kullanılmak ve belediye çalışanlarına olan borçlar ile piyasaya olan bazı borçları kapatmak amacıyla kredi çekme yetkisi verildi.

Atık Su Arıtma Ne Zaman Bitecek?

Meclis toplantısında atık su arıtma tesisinin ne zaman biteceği konusunda da açıklama oldu. Belediye Başkanı Veli Korkmaz, çalışmanın 500 günlük bir süreyi kapsadığını söyledi. İnşaatın 10 Aralık 2013 tarihinde tamamlanacağı vurgulandı.

Sigortalı Sayısı Rekora Ulaştı

Kırıkkale’de sigortalı sayısının rekora ulaştığı bildirildi. Belediye Başkanı Veli Korkmaz, bugün itibariyle sigortalı sayısının 105 olduğunu ifade etti. Buna emekliler de dahil. Bu rakamın 110 bine çıkması bekleniyor.

Nüfus Ne Artıyor Ne Düşüyor!

Kırıkkale’nin nüfus rakamları konusunda açıklamada bulunan Belediye Başkanı Veli Korkmaz, “Nüfusumuz stabil durumda. Ne artış ne de eksilme var. İki oran da şu anda sıfır görünüyor” dedi.

Tabiat Parkı’na Belediye Bakacak

Belediye Başkanı Veli Korkmaz Tabiat Parkı konusunda açıklamada bulundu. Başkan Korkmaz, Tabiat Parkı ile Belediye’nin ilgileneceğini söyledi. Parktaki çalışmaların son aşamaya geldiğini ifade eden Korkmaz, bundan sonra parktan Kırıkkale Belediyesi’nin sorumlu olacağını vurguladı.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu