Anahtar Kelimeler:

E-Belediye Gelişiyor

E-Belediye Gelişiyor

 Açıklama Yaptılar

Kırıkkale Belediyesi tarafından hizmete geçirilen E Belediye sisteminden yararlanılan sayısı her geçen gün artıyor. Bu konuda bilgi verildi…

Korkmaz Bilgi Verdi

Kırıkkale Belediyesi tarafından teknolojik gelişmelerin yaygın şekilde kullanılmak suretiyle zamanın en iyi şekilde değerlendirilmek suretiyle daha aktif ve yaygın bir hizmetin vatandaşlara sunulması amacıyla başlatılan e Belediye sistemi uygulaması, vatandaşlardan ilgi görmeye sürdürüyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, konuyla ilgili bilgi verdi ve vatandaşların içme suyu başta olmak üzere emlak ve çevre temizlik vergilerini kolayca sorgulayabilecekleri ve kredi kartıyla güvenli bir şekilde borçlarını ödeme imkânı da getiren bu sitemle www.kirikkale.bel.tr adresinden e belediye butonuna tıklayarak gerçekleştirebileceklerini söyledi.

Gerçekleştirebilirler

Kullanıcılar bu işlemin hemen ardından borç takibi ve kredi ile ödeme imkânına sahip olabiliyorlar. Vatandaşlar ayrıca bu sitemden yararlanarak istek ve şikâyetlerini de kolayca Kırıkkale Belediyesi’ne iletebiliyorlar. Başkan Korkmaz, “Vatandaşlarımız 2012 yılı içerisinde 54000 genel tahsilatlarını gerçekleştirmiştir. 2013 Ocak ayında da 4372 genel tahsilatlarını gerçekleştirdiler” dedi.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli