Anahtar Kelimeler:

Ziraatçilere CBS Eğitimi Verilecek

Ziraatçilere CBS Eğitimi Verilecek

 Eğitim Çalışması

Ahiler Kalkınma Ajansı ile ortak çalışma başlatan Kırıkkale İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanlarını Coğrafi Bilgi Sistemleri Eğitimi Projesi (CBS), hakkında bilgilendirecek.

Önemli Bir Çalışma

Ahiler Kalkınma Ajansı`na 2012 yılı Kasım-Aralık döneminde CBS, için destek istediklerini açıklayan Kırıkkale İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Kırbaş, başvurunun Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından onaylandığını söyledi.  Ahiler Kalkınma Ajansınca sağlanan destek kapsamında projeye ortak olan 8 ilçe müdürlüğünün personellerinden oluşan 20 kişilik verileceğini açıklayan Kırbaş, "Gruba CBS konusunda eğitim verilecektir.

Kırbaş Bilgi Verdi

Eğitim sonunda müdürlüğümüzde kurulması düşünülen CBS biriminde görev yapacak personellerin eğitimi sağlanmış olacaktır. Söz konusu projenin sözleşmesi 31.01.2012 tarihinde Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Cengiz Aktaş ile Nevşehir`de Kalkınma Ajansının Merkezinde imzalayacağız." dedi.  Kırbaş, sözleşmenin imza edilmesi ile CBS`nin başlanacağını kaydetti. Kırıkkale tarımına ve bölgeye katkı sağlayacak yeni projeler beklediğini belirten Ajans Genel Sekreteri Aktaş, projede emeği geçenlere ve Kırbaşa`a teşekkür ederek başarılar diledi.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı