Anahtar Kelimeler:

Kömür Dağıtımını İzledi

Kömür Dağıtımını İzledi

 Ardiyeciler Sitesini Gezdi

Kırıkkale Valisi Ali Kolat ardiyeciler sitesini ziyaret etti. Çalışanlarla sohbet eden Kolat işçilerin sıkıntılarını ve isteklerini dinledi.

İnşaat Sektörü Hareketli

Ardiyeciler sitesini ziyaret ederek çalışanlarla sohbet eden Kolat, inşaat alanında yapılan düzenlemelere de değindi. Deprem sebebiyle kanuni düzenlemeler yapıldığını dile getiren Kolat, inşaat sektörünün hareketli olmasının birçok sektörü olumlu etkilediğini vurguladı. Marangozundan boyacısına kadar hemen hemen her kesimin bu sektörden yararlandığına dikkat çeken Kolat, inşaat yapımında kullanılan demir ve çimentonun kalitesinin binalar açısından önemli olduğunu söyledi.

Kömür Dağıtımı Önemli

Ardiyeciler sitesini ziyareti sırasında kömür dağıtımı yapan işçilerle de sohbet eden Kolat, dağıtımlar sırasında yaşanan olumsuzluklar hakkında bilgi aldı. Kömür dağıtımı sırasında yaşanan sıkıntıların önüne geçmek için 3-4 ekip şeklinde polis bariyerleri kurulması gerektiğini ifade eden Kolat, bu dağıtım işleminin bir anda yapılmak yerine gruplar halinde yapılmasının doğru olacağını vurguladı. 



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli